top of page

PROGRESSIVE BRILLER – SLIK FÅR DU SKARPT SYN PÅ ALLE AVSTANDER

Du som har passert 40 år har kanskje merket at det blir vanskeligere å lese liten skrift. Du merker det særlig dersom lyset er litt dårlig. Dette er endringer i synet som skjer med alle og kalles presbyopi.

Da trenger du forskjellig styrke i brillene dine når du skal lese, i forhold til når du skal se på lang avstand, f.eks. kino eller bilkjøring. I stedet for å slite med å holde styr på flere briller, kan du ha på den progressive brillen hele tiden.

Fordeler:

  • Du slipper å bytte briller i ulike situasjoner

  • Godt syn på alle avstander

  • Praktisk i hverdagen

  • Brilleglass med pent utseende – tynne glass uten synlig delelinje

progressive-600.png

HVA ER PROGRESSIVE BRILLER?

Det er glassene som avgjør om det er en progressiv brille. Øvre del av glasset har styrke tilpasset synet ditt på lang avstand. Når du senker blikket for å lese eller se på nært hold, har nedre del av glasset styrke tilpasset synet ditt på nært. Fra oppe til nede i glasset er det en gradvis endring av styrke.
Det gjør at du kan se klart på alle avstander.

Progressive briller har avanserte glass, og det finnes flere forskjellige typer i ulike kvaliteter, både når det gjelder hvordan de er designet, produsert og i hvilket materiale de er laget.

De mest moderne glassene er laget helt individuelt for deg. De produseres etter mange ulike parametere, basert på både målinger av synet ditt og hvordan brillen sitter i ansiktet ditt. Disse målene blir lagt med glassbestillingen som sendes til leverandøren.

Ved hjelp av avanserte maskiner som optimaliserer ytelsen i designet, blir dine progressive brilleglass så gode og behagelige som mulig.

Det er også viktig å bruke det materialet som passer best for deg og ditt syn. Det vi streber etter er at du ikke tenker over at du har på deg brillene. Det blir helt naturlig for deg å se klart på alle avstander.

Hvilke glass er best for meg?

Vi er alle unike, også når det gjelder øyne og syn. Progressive glass som passer bra for deg, er ikke alltid de samme som er best for vennen din.

Glassene finnes i mange kvaliteter og prisklasser, og har blitt forbedret over mange år. Optikeren hjelper deg å finne riktige progressive brilleglass

Har du hørt om noen som sliter med å venne seg til progressive glass?

Det er viktig å være klar over at det er områder i progressive glass som aldri gir helt klart syn. Heldigvis har vi en hjerne som tilpasser seg og «visker over» de uklare områdene når vi har brillen på. Når du får på dine første progressive briller, kan det hende hjernen din trenger litt tid på å tilpasse seg. Det samme kan skje når du bytter progressive briller. 

Det er ytterst få som ikke blir fornøyd med progressive glass. Derfor tilbyr vi tilvenningsgaranti på minimum 3 måneder. Det innebærer at du uten kostnad får bytte til andre løsninger hvis du ikke er fornøyd med de progressive glassene.

Riktig glassvalg sikrer deg:

  • Enkel og rask tilvenning

  • Godt syn på lang avstand med lite forstyrrelser

  • Glidende og jevn overgang for å se på mellomavstand og til lesefelt

  • Et bredt og behagelig lesefelt

bottom of page